top of page
Si Accomodi

Waar design centraal staat.

Het Italiaanse ‘SI ACCOMODI’ betekent in het Nederlands zoveel als ‘voel je thuis’. En dat is exact wat deze keuken- en interieurwinkel wil bereiken: een interieur creëren waar je je thuis voelt. De Antwerpse interieurspecialist levert professioneel advies van architecten en een collectie met designstukken van topniveau, zowel voor de keuken en het interieur als outdoor. De winkel is ondergebracht in een prachtig herenhuis in het hartje van Antwerpen, een gedroomd decor voor de collecties.

Met high-end designmerken in hun collectie, creëren de professionele interieurarchitecten van SI ACCOMODI voor u een interieur dat perfect aansluit bij uw manier van leven. 

De paradepaardjes van SI ACCOMODI zijn beslist het keukenprogramma van ARCLINEA, van de Italiaanse architect Antonio Citterio, en het geprezen keukenmerk CESAR waarvoor o.a. gerenommeerde ontwerpers als Cinzia Cumini en Vincente Garcia de uniekste designs uittekenen. 

 

De keukendesigns van zowel ARCLINEA als CESAR zijn functioneel en esthetisch. Exclusieve materialen en hightech apparatuur gaan gepaard met stijlelementen die een natuurlijke, mediterrane warmte uitstralen. 

Naast Arclinea en Cesar, is SI ACCOMODI ook één van de unieke verdelers van ‘het’ trendaangevende interieurmerk CASSINA met knap design en tijdloze klassiekers waaronder die van Le Corbusier en Charlotte Perriand, en van RIMADESIO, een luxueuze meubelfabrikant. Behalve deze Italiaanse designklassiekers zet SI ACCOMODI ook in op Belgisch en Scandinavisch design en biedt het collecties van o.a. Extremis, FermLIVING en Trizo21

Nood aan een inventief keukenontwerp op maat, of uniek interieuradvies? Het team van Si Accomodi staat voor u klaar, ook tijdens A Whole B(r)unch of Design. 

brunch 9
20-1019
5-1024x491.jpeg

The brunch venue

Tafelen in een prachtig authentiek kader

Achter de gevel van Si Accomodi's prachtige meesterwoning schuilt -verrassend- een warme interieurwinkel waarvan u de ware omvang pas duidelijk wordt wanneer u het statige bordes overschrijdt.

‘Si Accomodi’ klinkt vrij vertaald als ‘voel u thuis’. De ideale plek dus voor een uitgebreide brunch, omringd door prachtig design en inspirerende jonge ontwerpers.

Kan je niet wachten om de locatie te ontdekken? Doe dan alvast de virtual tour! 

bottom of page